Om oss

Hej!
Jag heter Yonni Viel och jag driver Lokalt från Sjuhärad. Jag har alltid jobbat som sjuksköterska, men i 2016 bestämde jag mig för att testa något annat vid sidan om. Jag har alltid varit intresserad av närproducerad mat, men eftersom jag och min fru båda jobbade 100% hade vi inte ofta tid att handla närproducerad, för gårdarna ligger ganska utspridda över Sjuhärad.

Självklart är det roligt att besöka alla de vackra gårdarna som finns i Sjuhärad och hitta alla de goda och spännande sakerna som Knallebygden har att erbjuda. Men man har inte alltid tid med det.
Min idé är att samla allt det goda från Sjuhärad, erbjuda det i en e-butik och hemleverera det till dig! Bl.a. i en färdig Sjuhäradskasse.

Sjuhäradskassen sammanställs av det som finns tillgängligt i Sjuhärad och innehåller alltså mycket säsongsmat.

Du kan även sammanställa din egen beställning.

20160804_114755

Miljön

Vi försöker tänka klimatsmart. Därför kör vi till exempel en gasbil och försöker samordna alla transporter.
Att köpa lokalproducerade produkter kan vara ett smart miljöval. Alla produkter produceras i Sjuhärad och genom att vi samordnar transporterna och kör gasbil, blir det mycket bättre för miljön än när man köper i vanliga mataffärer.
En rolig detalj är att vi kör på gas från Borås Energi som görs av lokalt matavfall. Tala om miljösmart och närproducerat!