Det ska vara självklart med hållbar, närproducerad mat i sin vardag!

God och bra lokalproducerad mat från Sjuhärad

Det ska vara självklart med hållbar, närproducerad mat i vardagen! Tillhör du också dem som gärna handlar lokalproducerat för att slippa långa transporter? Det gör vi på Lokalt från Sjuhärad också. För att du ska slippa skynda från gårdsbutik till gårdsbutik har vi samlat en massa god, närproducerat mat från Sjuhärad (Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn) här i vår e-butik. Hos oss hittar du både kött, mejeri, grönsaker, förädlade produkter och presenter (du hittar hela utbudet i menyn till vänster). Allt är givetvis närproducerat här i Sjuhärad. Välkommen in i butiken!Beställ vår Sjuhäradskasse!

Varannan vecka presenterar vi Sjuhäradskassen, en matkasse med lokalproducerade varor i säsong (och recept på goda rätter) från gårdar i Sjuhärad. Beställ din Sjuhäradskasse här.

Du som bor i Sjuhärad eller Göteborg (se här vilka områden vi levererar i) får dina varor hemlevererade. Bor du utanför vårt leveransområde skickar vi torrvaror med DB Schenker.

  

Den godaste presenten är närproducerad.

Byt ut blomman mot något gott från Sjuhärad. Ekologiskt kaffe från Stadens Kafferosteri i Ulricehamn, äppelmust från Istorp, rökta champinjoner från Sätila, kryddor från Öxabäck, choklad från Alboga, marmelad från Hyssna eller lättöl från Marbäck. Välj en färdigpackad korg, komponera din egen eller varför inte ge bort en dagligvaror-kasse? Du hittar en massa att välja mellan här.

  

Dags att beställa julgåvor till personalen!

Vi gör givetvis även företagspresenter, kontakta oss för mer information och glöm inte att det är hög tid att beställa julgåvor till personalen! 

Vilken ära!

Lördag 16 november blev Lokalt från Sjuhärad utnämnd till Årets Soloföretagare av Företagarna i Mark. Vi är såklart väldigt stolta över detta och tycker detta är en bekräftelse på jobbet vi gör. Tack för denna fantastiska utmärkelsen och ett stort tack till alla som har nominerat oss!

 

Fina råvaror som vanligt

Fantastiskt fint kött, jättegod paj.

Jättefina råvaror

Känns so kvalitativa varor
?

Jag är väldigt nöjd med varorna. Bra variation och även om man inte gör efter recept så ger innehållet bra inspiration till egna recept.

Lika nöjda denna gången! Både recept och varors kvalitet. Och mjölken är super bäst!